Столична лекарска колегия на БЛС

Честит 7-ми април!


ДО ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА СЛК НА БЛС

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми колеги,

За мен е изключително удоволствие да Ви поздравя по повод 7 април – Международен ден на здравето! От името на целия Управителен съвет на Столична Лекарска Колегия на Български Лекарски Съюз и лично от свое име Ви пожелавам да бъдете здрави и удовлетворени във всеки един миг!

Този празник е предназначен най-вече за всеки един от Вас, защото когато медиците са здрави е гарантирано здравето на всички.
Благодаря Ви, че вече една година работим активно, за да подобрим условията на всяко ниво, за да изградим и укрепим здравната система. По този начин ние гарантираме, че средата, в която се развива здравеопазването у нас определя добро ниво на системата, чуваемост на обединение на гласа на лекарите и медицинските специалисти с пациентите. От там в пъти се подобрява климата, в който работим.
Радвам се, че Вие ставате все по-активни, конструктивни и изискващи най-доброто!

Пожелавам Ви да получавате признанието, оценката и мястото, което заслужавате! Бъдете винаги за пример, поддържайте и надграждайте нивото, което лекарите от Столична Лекарска Колегия на Български Лекарски Съюз имат!

Честит празник!

Д-Р АСЕН МЕДЖИДИЕВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЛК НА БЛС